انجمن علمی کامپیوتر

دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

اولین همايش توسعه بازی‌های رایانه‌ای در امفی تئاتر دانشکده مهندسی دانشگاه آزاد مشهد در روز یکشنبه 7 اردیبهشت و در حضور بیش از 120 نفر از علاقه مندان به حوزه GAME برگزار شد.
در این همایش که توسط انجمن علمی کامپیوتر برنامه ریزی و اجرا می‌شد، پس از قرائت قرآن و پخش سرود ملی، جناب آقای مهندس بدیع ،از اعضاء هیئت علمی دانشگاه آزاد ، به سخنرانی پرداختند، و از عزم راسخ مسئولان و دانشجویان این واحد آموزشی برای حضور موثر در عرصه بازی سازی سخن گفتند و همچنین توضیحاتی در مورد اهداف و چشم اندازهای انجمن علمی بیان فرمودند.
سپس مجری همایش از مهندس سید طه رسولی ، معاونت محترم آموزشی پژوهشی بنیاد ملی بازی های رایانه ای برای ایراد سخنرانی دعوت بعمل آورد.
جناب رسولی که علاوه بر مسئولیت شان در بنیاد ، سردبیر دو هفته نامه دنیای بازی نیز هستند از شرایط بازی سازی و بازی سازان ایرانی و مشکلات پیش رویشان گفتند و همچنین توضیحاتی در مورد آینده این صنعت برای علاقه مندان بویژه دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد بیان فرمودند، که بسیار مورد توجه شرکت کنندگان قرار گرفت.
پس از جناب رسولی ، نوبت به ارائه امین آقابیگی از دانشجویان ارشد کامپیوتر رسید که در آن بیشتر به مباحث تخصصی و موتورهای بازی سازی و … پرداخته شد و سعی شد اطلاعاتی کلی و مفید در این مورد به دانشجویان عزیز انتقال داده شود.
قسمت پایانی همایش هم توسط محمدرضا غفاری از اعضاء هیئت مدیره انجمن علمی اجرا شد که ارائه ای بود در مورد موتورهای گرافیکی و دمویی از بازی های ساخته شده با انجین های مختلف که این قسمت هم بشدت مورد توجه قرار گرفت.
در قسمت آخر همایش هم از جناب آقای طه رسولی بواسطه حضورشان در این همایش ، توسط مهندس بدیع و دکتر کامل  تقدیر بعمل آمد.
در پایان این گزاش هم ، از همه میهمانان این همایش بویژه جناب آقای دکتر بهره پور معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد، دکتر جلالی مدیر گروه کامپیوتر ، دکتر کامل ، دکتر خیرخواه ، مهندس صنعتی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه که با حضورشان باعث دلگرمی ما شدند ، کمال تشکر را داریم.

امیدواریم که این همایش شروعی تازه باشد برای همه علاقه مندان و دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد مشهد.
در پایان میتونید گزارش تصویری این همایش را هم مشاهده بفرمائید که متاسفانه  با توجه به نور کم سالن، عکس ها خیلی کیفیت  بالایی ندارند ولی به هر حال دیدن اون ها هم خالی از لطف نیست. لازمه در همین جا ، از همه دوستانی که بی منت زحمت کشیدند و ما را در برگزاری هرچه باشکوه تر این همایش یاری نمودند، تقدیر و تشکر کنیم.

همایش توسعه بازی های رایانه ای GDC2014

دسته بندی: اخبار, همایش‌ها